Verdens beste sjokoladekjeks, masse sjokolade og masse kalorier (som ikke telles når en deler kjeksene med andre).
3 dl sukker
250g romtemperert smør
2 mellomstore egg
2ts vaniljesukker
2ts bakepulver
300-400g hvetemel
300g mørk kokesjokolade
Sett ovnen på 180g og hakk sjokoladen i biter.
1. Rør smør og sukker hvitt.
2. Ha i ett og ett egg.
3. Ha i det tørre.
4. Rør inn sjokoladen til slutt.
5. Settes på stekebrett med tskje.
6. Stek ett og ett brett til kjeksene er gyllen i kanten.
Tips: La kjeksene hvile litt på brettet før de avkjøles på rist. De skal være veldig myk når en tar de ut av ovnen.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!