Bremykt Logo

Søte, seige sjokoladestenger

Ingredienser

200 g Bremykt Original
2 dl sukker
3 ss lys sirup
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
3 ss kakao
5 dl hvetemel
100 g hakket mørk kokesjokolade
1 egg, sammenpisket
Perlesukker

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 175 grader.
Pisk smør og sukker sammen til det er hvitt og luftig, og pisk deretter inn sirupen. Bland sammen de tørre ingrediensene sammen med hakket sjokolade, og tilsett. Kna sammen til en fast deig.
Del deigen i tre og trill den til pølser. Hver pølse legges på stekebrett og trykkes flat med fingrene. Pensle med egg og strø over perlesukker.
Stekes i 14-17 min, de skal fremdeles være litt myk når de tas ut sv ovnen.
Umiddelbart etter steking skjæres hvert emne opp i ca 2 cm brede biter. Avkjøles på brettet.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!