Myke, store lyse cookies - perfekt med et glass iskald melk til.

Ingredienser

1 egg
100 g smeltet smør (BREMYKT STEKE OG BAKE)
100 g kandissukker
140 g hvitt sukker
200 gram hvetemel
1 ts salt
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 plate grovhakket lys kokesjokolade

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Bland sammen sukker, kandis,vaniljesukker og smeltet smør og rør det godt inn i hverandre.
Bland sammen mel, bakepulver og salt og tilsett litt og litt i sukkerblandingen. Rør godt til alt mel er rørt inn og tilsett så sjokoladebitene.
Rull til små baller, legg på stekebrett (litt langt fra hverandre, de hever en del!) og trykk de utover slik at det blir en formet sirkel på bakepapiret. Jeg lagde de litt for store, så jeg fikk gigakaker på første brett. Lagde litt mindre på de to siste, men de svære ble helt klart best i konsistens og smak. (tykkere og mykere)
Stek i 12-15 minutter midt i ovnen, ta ut og kjøl ned.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!