Hjerte bærcupcakes med bringebærfrosting

Saftige og gode cupcakes med herlig smak av bær.
Oppskriften gir 10 store cupcakes.

Img 20170805 215702 612
Ina

Ingredienser

100 g bremykt smør
100 g sukker
3 romtempererte egg
150 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts natron
25 g kesam
100 g frosne/ferske bær (feks bringebær, blåbær, jordbær)

Bringebærfrosting:
100 g bremykt smør
150 g melis
1 ts vaniljesukker
20 g frosne/ferske bringebær
1 ss melk

Pynt:
Vannmelon om ønskelig
Hjerteform
Tannpirkere

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 200 °C.
2. Lag smørkrem ved å piske sammen bremykt smør og sukker.
3. Pisk inn eggene.
4. Pisk deretter inn kesam og bærene.
5. Bland sammen hvetemel, bakepulver og natron.
6. Bland det tørre inn i smør- og bærkremen. Miks sammen til deigen er jevn og klumpfri.
7. Hell deigen i 10 store muffinsformer.
8. Stekes på midterste rille i ca 15 minutter.
9. Avkjøl på rist.

Bringebærfrosting:
1. Pisk bremykt smør, melis, vaniljesukker og melk sammen.
2. Pisk deretter inn bringebærene.
3. Ha frostingen i en kakesprøyte, og sprøyt det på de avkjølte cupcakesene.
4. Pynt med vannmelonhjerter om ønskelig (laget av hjerteform, og tannpirkere brukes til å plassere hjertene der du selv ønsker).

Cupcakes
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift