Hjerte bærcupcakes med bringebærfrosting

Saftige og gode cupcakes med herlig smak av bær.
Oppskriften gir 10 store cupcakes.

Img 20170805 215702 612
Ina

Ingredienser

100 g bremykt smør
100 g sukker
3 romtempererte egg
150 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts natron
25 g kesam
100 g frosne/ferske bær (feks bringebær, blåbær, jordbær)

Bringebærfrosting:
100 g bremykt smør
150 g melis
1 ts vaniljesukker
20 g frosne/ferske bringebær
1 ss melk

Pynt:
Vannmelon om ønskelig
Hjerteform
Tannpirkere

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 200 °C.
2. Lag smørkrem ved å piske sammen bremykt smør og sukker.
3. Pisk inn eggene.
4. Pisk deretter inn kesam og bærene.
5. Bland sammen hvetemel, bakepulver og natron.
6. Bland det tørre inn i smør- og bærkremen. Miks sammen til deigen er jevn og klumpfri.
7. Hell deigen i 10 store muffinsformer.
8. Stekes på midterste rille i ca 15 minutter.
9. Avkjøl på rist.

Bringebærfrosting:
1. Pisk bremykt smør, melis, vaniljesukker og melk sammen.
2. Pisk deretter inn bringebærene.
3. Ha frostingen i en kakesprøyte, og sprøyt det på de avkjølte cupcakesene.
4. Pynt med vannmelonhjerter om ønskelig (laget av hjerteform, og tannpirkere brukes til å plassere hjertene der du selv ønsker).

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere