Bremykt Logo

Gulrotkake er bare så godt 💕Den kan jo selvfølgelig skjæres i porsjonsbiter, men det er enda mer praktisk med muffins !

Ingredienser

Du trenger til 18 stk:
4 egg
3 dl sukker
2 ts natron
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
3,5 dl hvetemel
1,5 dl raps -eller solsikkeolje
5 dl revet gulrot
💕
Ostekrem
200 g avkjølt Bremykt
200 g philadelphiaost
3 dl melis
Saft og skall fra en sitron eller to lime
Rød konditorfarge
Kakestrøssel

Fremgangsmåte

Muffins:
1. Pisk luftig eggedosis av egg og sukker.
2. Rør inn oljen.
3. Sikt i det tørre og bland deigen godt sammen.
4. Riv skrelte gulrøtter og bland dem godt inn i røren.
5. Fordel deigen i muffinsformer. Bruk gjerne dobbelt lag med former for røren er ganske flytende.
6. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 20 minutter.
💕
Ostekrem:
1. Bland alle ingrediensene godt sammen med en håndmikser, men vent med konditorfarge og kakestrøssel.
2. Tilsett litt og litt konditorfarge under omrøring, til ønsket farge.
3. Smør kremen på muffinsene eller ha kremen over i en sprøytepose og lag fine roser.
4. Pynt med strøssel.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!