Bremykt Logo

De beste cupcakes til kaffekosen!

Ingredienser

CUPCAKES
200 gram bremykt smør
2 desiliter sukker
4 egg
5 desiliter hvetemel
1,5 teskje bakepulver
4 desiliter kremfløte
1 spiseskje appelsinjuice
2 spiseskjeer sterk kaffe eller 1 ss nescafe-pulver
1 spiseskje kakaopulver
FROSTING
175 gram bremykt smør
350 gram melis
2 desiliter kremfløte
2 spiseskjeer sterk kaffe eller 1 ss nescafe-pulver
Moccabønner til pynt

Fremgangsmåte

Pisk smøret hvitt og tilsett sukker. Ha deretter i et og et egg. Sikt inn hvetemel og bakepulver. Bland godt. Ha i kremfløten og pisk til røren blir luftig. Tilsett til slutt appelsinjuice, kaffe og kakaopulver. Bland alt godt sammen. Fordel røren i ca. 24 cupcakeformer. Stek dem på 180 grader varmluft i omtrent 15 minutter. Avkjøl på rist.
For å lage frostingen piskes smøret hvitt. Tilsett melis og bland godt. Ha deretter i kremfløten og pisk til kremen blir tykk. Til slutt tilsettes kaffen (i tynn stråle om den er flytende). Pisk på høy hastighet. Cupcakene kan pyntes når de er romtempererte. Ha gjerne noen moccabønner på toppen.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!