mmmmm.. Muffins Med Molter, Marsipan og Mandler

Enkle og kjappe å lage, ikke altfor søte og perfekt høstkos til en god kopp te!🍂

Multemuffins
Hege Vatland Hvidsten

Ingredienser

2 egg
50g melis (pluss et lite dryss på toppen når muffinsen skal serveres)
300g siktet hvetemel
1ts bakepulver
1/ts natron
100g smeltet Bremykt
1,5 dl melk
150g revet marsipan
150g moltesyltetøy

Til å strø på toppen før steking : Mandelflak (aller helst Honning-glaserte mandler fra Sørlandschips) og litt perlesukker (gjerne brunt).

Fremgangsmåte

Pisk eggedosis av egg og melis, tilsett alt det andre og bland det sammen til en tykk røre. Fordel i 12 muffinsformer (helst støttet opp i et muffins-stekebrett). Dryss med litt mandelflak og perlesukker.

Stekes midt i ovnen i 25-30 minutter på 190°C. Avkjøles litt på rist og drysses eventuelt med litt melis før servering.

:-)

Cupcakes
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift