Super myke og saftige cupcakes,med en kremost krem som smelter på tunga
Ca 30 cupcakes:
3 dl sukker
3 egg
2 dl olje
3 1/2 dl hvetemel
1 ts natron
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
350g revet gulrot
KREMOSFROSTING:
200g bremykt smør(romtemperert)
400g naturellkremost (romtemperert)
Ca 200g melis
1 vaniljestang
2ts vaniljesukker
Pisk sukker, egg, og olje til massen blir lys og tykk.
•
Bland inn mel, natron, bakepulver, kanel og kardemomme.
•
Ha i tilslutt revet gulrot.
•
Fordeles i cupcakesformer og stekes på 175grader i ca 10 minutter.
•
KREMOSTFROSTING:
Pisk smør, frøene fra vaniljestangen, vaniljesukker og litt av melisen i et par minutter.
•
Tilsett kremosten og resten av melisen og pisk til du får en fluffy og klumpfri krem.
•
TIPS:
Tilsett litt og litt melis av gangen og smak, da får du den akkurat så søt som du selv ønsker.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!