Gulrotcupcakes med farlig god ostekrem

Super myke og saftige cupcakes,med en kremost krem som smelter på tunga

Lrm export 409626535561814 20191003 204107720
Faceapp 1567806838037
Souheila Eddamnat www.instagram.com/souheilaedda

Ingredienser

Ca 30 cupcakes:

3 dl sukker
3 egg
2 dl olje
3 1/2 dl hvetemel
1 ts natron
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
350g revet gulrot

KREMOSFROSTING:

200g bremykt smør(romtemperert)
400g naturellkremost (romtemperert)
Ca 200g melis
1 vaniljestang
2ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Pisk sukker, egg, og olje til massen blir lys og tykk.

Bland inn mel, natron, bakepulver, kanel og kardemomme.

Ha i tilslutt revet gulrot.

Fordeles i cupcakesformer og stekes på 175grader i ca 10 minutter.

KREMOSTFROSTING:
Pisk smør, frøene fra vaniljestangen, vaniljesukker og litt av melisen i et par minutter.

Tilsett kremosten og resten av melisen og pisk til du får en fluffy og klumpfri krem.

TIPS:
Tilsett litt og litt melis av gangen og smak, da får du den akkurat så søt som du selv ønsker.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende