Søte cupcakes med jordbær kremost fyll

Dette er en muffins oppskrift som gir 30-40 saftige gode cupcakes, med et syrlig, men søtt kremost fyll med jordbær.

Snapchat 1731423681
Sofie Baksetersveen

Muffins oppskriften har min mor har fått av min tante (hvor hun har fått den fra vet jeg ikke). Mamma har laget disse muffinsene til min søsters og mine bursdager siden vi var små, men hun hadde melis på.
Jeg har gjort noen små endringer til oppskriften siden jeg begynte å bake de selv.
Fyllet kommer originalt fra en krydderkake oppskrift min søster bruker, men passer til det meste.

Ingredienser

Muffins

200g. Bremykt
4dl. melk
4 egg
500g. sukker
400g. hvetemel
2ts. bakepulver
1ts. vaniljesukker
1 strøken ts. hornsalt

Jordbær kremost fyll

200g. kremost naturell (jeg bruker Philadelphia)
100g. Bremykt
5dl. melis
1ss. vaniljesukker
1-2 kurver med jordbær (spørs hvor mye du vill pynte)

Fremgangsmåte

Muffins

Sett på ovnen på 200°C over og undervarme.

Ha Bremykt og melk i en kjele og varm til Bremykten har smeltet, og la det kjøle seg litt ned.

Bland de tørre ingrediensene, ha i den avkjølte melkedbalndingen og miks til en jevn røre.

Fordel røren i muffinsformer (fyll de ca. halvfulle) stekes midt i ovnen i ca 12-15 min.(spørs litt på ovnen)

Sjekk med en kniv eller pinne om de er ferdige.

La kjøle ned på en rist.

Jordbær kremost fyll

Romtemperer Bremykt og kremost.

Miks alt sammen, forsiktig i starten så du ikke får melis over hele kjøkenet.

Del ca. 10-15 jordbær i mindre biter.
Hvis du skal bruke sprøytepose for å pynte cupcakesne, sørg for at bitene er små nok til å gå gjennom sprøyte tippen.

Vend jordbær bitene inn i fyllet.

Ha så mye fyll du vill på cupcakesne, stik et jordbær i for ekstra pynt.

Nyt.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet