Luftige smultringmuffins med sjokoladebiter

Kjempe luftige, deilige smultring- eller churrosmuffins med sjokoladebiter, dyppet i bremykt og en sukker og kanel blanding.

Inbound3828915717774613105
Monica Tungland

Alltid en vinner på skoletilstelninger.

Ingredienser

3,75 dl siktet hvetemel
1,5ts bakepulver
Noen dryss kanel
1,8 dl sukker
1ts vaniljesukker
100gr sjokoladeknapper eller hakket kokesjokolade
1,8dl melk
1,25 dl smeltet bremykt

Ha i minimuffinsformer og stek på 175grader i ca 15 min til de får lett brun farge.

Ha en skål med 1,5dl smeltet bremykt og en skål med en blanding av 1,25dl sukker og 1,5ts kanel klar når muffinsene er ferdig stekt.

Dypp muffinsene i bremykt og så i sukker og kanelblandingen. Avkjøl og nyt.

Fremgangsmåte

Se selve oppskriften.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet