Bremykt Logo

Bursdagsmuffins som er saftige inni og med kjempe god sjokoladekrem.Saltkaramel pynt på den ene og syrlig kakepynt på den andre.

Ingredienser

100 gr bremykt
2 dl sukker
3 egg
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ta vaniljesukker
1,5 dl eplejuice
Ca 15 muffins.
Krem:
200 gr bremykt
1 pl lys sjokolade
200 gr melis
3 eggeplommer
2 ta vaniljesukker

Fremgangsmåte

Muffins :
- Bremykt og sukker røres hvitt.
- rør inn ett og ett egg.
- Bland alt det tørre og ha i rørene.
- Ha i juicen
Ha i muffinsformer 3/4 fulle.
Stekes i ovnen 175 grader
Ca 15 min.
Krem :
- sjokoladen smeltes og avkjøles litt
-Bremykt og melis piskes luftig.
- eggeplommene tas i
-vaniljesukker has i.
- smeltet sjokolade has i litt og litt.
Kremen settes kjølig før den tas på muffinsen.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!