Bursdagsmuffins med sjokoladekrem

Bursdagsmuffins som er saftige inni og med kjempe god sjokoladekrem.
Saltkaramel pynt på den ene og syrlig kakepynt på den andre.

1633364415739928723707778263915
Ingun stråbø Johansen

Denne oppskriften fikk jeg av min mor.
Mine 4 barn har bestillt disse til hver bursdag .
Eldste sønn er 30 år .

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

100 gr bremykt
2 dl sukker
3 egg
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ta vaniljesukker
1,5 dl eplejuice

Ca 15 muffins.

Krem:
200 gr bremykt
1 pl lys sjokolade
200 gr melis
3 eggeplommer
2 ta vaniljesukker

Fremgangsmåte

Muffins :
- Bremykt og sukker røres hvitt.
- rør inn ett og ett egg.
- Bland alt det tørre og ha i rørene.
- Ha i juicen

Ha i muffinsformer 3/4 fulle.
Stekes i ovnen 175 grader
Ca 15 min.

Krem :
- sjokoladen smeltes og avkjøles litt
-Bremykt og melis piskes luftig.
- eggeplommene tas i
-vaniljesukker has i.
- smeltet sjokolade has i litt og litt.
Kremen settes kjølig før den tas på muffinsen.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere