Dobbel sjokolade mascarpone muffins

Disse er veldig enkle å lage, veldig saftige og populære. Ser proffe ut:)

0dc47bec 8e5f 46db 9666 fad7c500d851
Finn Filip Finborud

Blitt en familiefavoritt!

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

2 egg
1,25 dl flytende Bremykt
1,25 dl melk
2 dl mascarpone

5 dl hvetemel
2,5 dl sukker
1,25 dl kakao
1 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
250 g mørk kokesjokolade, i biter

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader.

Bland det tørre og det våte hver for seg, bland deretter alt sammen med en slikkepott. Dette er en tykk røre.

Fyll 17-18 muffinsformer. Stekes i 13-14 min.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere