Muffins med mørk kokesjokolade

Desse muffinsane smakar veldig godt medan dei er lunka, for då kjenner ein den gode smelta sjokoladen.

Img 2061
Marit Røvang

Desse muffinsane er ein favoritt i familien.

Ingredienser

125 g Bremykt
125 g sukker
3 egg
5 ss mjølk
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
200 g kveitemjøl
2 ss bakekakao

12 bitar mørk kokesjokolade

Fremgangsmåte

1. Rør Bremykt og sukker til det er lyst og luftig.
2. Tilset 1 egg om senn, medan ein vispar vidare.
3. Tilset mjølka.
4. Sikt inn kveitemjøl med bakepulver, vaniljesukker og bakekakao.
5. Vend dette godt inn med ein rørespade.
6. Fordel røra i 12 muffinsformer.
7. Set ein bit kokesjokolade i midten av kvar muffins.
8. Steik ved 180 grader C, ca 15 - 18 minutt.
9. Avkjøl muffinsane på rist.
10. Server muffinsane medan dei framleis er varme, slik at sjokoladen i midten er god og nesten flytande.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere