Bremykt Logo

Gode muffinsar med smak av både peanøtter og non stop.

Ingredienser

175 g Bremykt
200 g sukker
3 egg
1 3/4 dl mjølk
350 g kveitemjøl
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss bakekakao
ca 150 g non stop + nokon til pynt
ca 200 g salte peanøtter + nokon til pynt
Sjokoladekrem til pynt:
100 g Bremykt
100 g melis
1 ts vaniljesukker
1 ss kakao
litt sterk kaffe

Fremgangsmåte

1. Rør Bremykt og sukker lyst og luftig.
2. Tilset 1 egg om senn og visp vidare.
3. Tilset mjølka.
4. Sikt kveitemjøl, bakepulver, vaniljesukker og bakekakao i og rør inn.
5. Knus non stop og peanøtter og rør det inn.
6. Fyll røra i 24 muffinsformer. Det er lurt å la dei stå i eit muffinsbrett.
7. Steik muffinsane ved 180 grader C, ca 20 minutt.
8. Avkjøl muffinsane på rist.
9. Lag sjokoladekremen ved å vispe saman Bremykt, melis, vaniljesukker og litt sterk kaffe.
10. Smør på sjokoladekremen med ein kniv.
11. Pynt på toppen med non stop og peanøtter.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!