Konfektmuffins

Gode muffinsar med smak av både peanøtter og non stop.

Img 0768
Anne Marte Lyseng

Desse konfektmuffinsane er ein favoritt i familien.

Ingredienser

175 g Bremykt
200 g sukker
3 egg
1 3/4 dl mjølk
350 g kveitemjøl
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss bakekakao

ca 150 g non stop + nokon til pynt
ca 200 g salte peanøtter + nokon til pynt

Sjokoladekrem til pynt:
100 g Bremykt
100 g melis
1 ts vaniljesukker
1 ss kakao
litt sterk kaffe

Fremgangsmåte

1. Rør Bremykt og sukker lyst og luftig.
2. Tilset 1 egg om senn og visp vidare.
3. Tilset mjølka.
4. Sikt kveitemjøl, bakepulver, vaniljesukker og bakekakao i og rør inn.
5. Knus non stop og peanøtter og rør det inn.
6. Fyll røra i 24 muffinsformer. Det er lurt å la dei stå i eit muffinsbrett.
7. Steik muffinsane ved 180 grader C, ca 20 minutt.
8. Avkjøl muffinsane på rist.
9. Lag sjokoladekremen ved å vispe saman Bremykt, melis, vaniljesukker og litt sterk kaffe.
10. Smør på sjokoladekremen med ein kniv.
11. Pynt på toppen med non stop og peanøtter.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere