Muffins med smørkrem med mykt smør

Smørkremen så myk og deilig med Dolce de leche bremykt melis og sjokolade .

9af70511 fa60 4b76 8670 e62dfcf0739b
Anita Seierstad www.instagram.com/kokkeglede/

Det er bare en god topping som også kan dobles og brukes som smørkrem på kake .

Ingredienser

Som selve muffins kan du bruke akkurat den oppskriften du ønsker bare tilsette bakekakao for sjokoladesmak . Det spesielle her er toppingen med
150 gram bremykt 75 gram melis 50 gram smeltet sjokolade 1 ts vaniljesukker og 0.5 boks med Dolce de leche .

Fremgangsmåte

1. Rør sammen bremykt med melis og vaniljesukker .
2. Smelt sjokoladen .
3. Rør inn Dolce de leche og den smeltede sjokoladen .
4. Bruk sprøytepose å legg på muffinsene .

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere