Muffins med smørkrem med mykt smør

Smørkremen så myk og deilig med Dolce de leche bremykt melis og sjokolade .

9af70511 fa60 4b76 8670 e62dfcf0739b
Anita Seierstad www.instagram.com/kokkeglede/

Det er bare en god topping som også kan dobles og brukes som smørkrem på kake .

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

Som selve muffins kan du bruke akkurat den oppskriften du ønsker bare tilsette bakekakao for sjokoladesmak . Det spesielle her er toppingen med
150 gram bremykt 75 gram melis 50 gram smeltet sjokolade 1 ts vaniljesukker og 0.5 boks med Dolce de leche .

Fremgangsmåte

1. Rør sammen bremykt med melis og vaniljesukker .
2. Smelt sjokoladen .
3. Rør inn Dolce de leche og den smeltede sjokoladen .
4. Bruk sprøytepose å legg på muffinsene .

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere