Glutenfri sjokoladecupcakes

Fantastiske sjokoladecupcakes med nydelig smørkrem på toppen. Nam

Sjokolademuffins
Helene Holen @lorenbakeren

Muffins med smørkrem blir man aldri lei.

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

16 cupcakes:
2 egg
2 dl sukker
3 dl glutenfri kakemiks
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
6 ss kakao
1 dl gryr (evt fløte)
50 Bremykt

Smørkrem
150 g mykt Bremykt
250 g melis
2 ts vaniljesukker
200 g romtemperert kremost

Fremgangsmåte

Cupcakes:
Sett stekeovnen på 225 grader, over- og undervarme.

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland forsiktig inn de tørre ingrediensene vekselsesvis med fløten.
Smelt smøret og tilsett dette under omrøring.

Fordel røren i 16 muffinsformer og stek på 225 grader i 10-12 minutter.

Smørkrem:
Kjør smør, melis og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin til det er hvitt og luftig. Tilsett så kremost og pisk til det hele er godt blandet.
Bland inn den fargen du ønsker på kremen og ha kremen oppi en sprøytepose.

Vent med å ta på smørkremen til muffinsene er romtemperert.

NYT.

Cupcakes
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere