Glutenfri sjokoladecupcakes
Fantastiske sjokoladecupcakes med nydelig smørkrem på toppen. Nam


Helene Holen @lorenbakeren
Muffins med smørkrem blir man aldri lei.
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
16 cupcakes:
2 egg
2 dl sukker
3 dl glutenfri kakemiks
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
6 ss kakao
1 dl gryr (evt fløte)
50 Bremykt
Smørkrem
150 g mykt Bremykt
250 g melis
2 ts vaniljesukker
200 g romtemperert kremost
Fremgangsmåte
Cupcakes:
Sett stekeovnen på 225 grader, over- og undervarme.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland forsiktig inn de tørre ingrediensene vekselsesvis med fløten.
Smelt smøret og tilsett dette under omrøring.
Fordel røren i 16 muffinsformer og stek på 225 grader i 10-12 minutter.
Smørkrem:
Kjør smør, melis og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin til det er hvitt og luftig. Tilsett så kremost og pisk til det hele er godt blandet.
Bland inn den fargen du ønsker på kremen og ha kremen oppi en sprøytepose.
Vent med å ta på smørkremen til muffinsene er romtemperert.
NYT.
blir best med Bremykt