Nydelige smakfulle Amarula cupcakes, med en deilig Amarula fruit cream på topp.
Ca 12 stk.
2,5 dl sukker
120 gr smør
2 egg
3,5 dl mel
2 ts kanel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0,5 dl Amarula
0,5 dl melk
Amarula fruit cream
9,5 dl melis
130 gr smør
ca 0,5 dl Amarula etter smak
1-2 ts Vanilje ekstrakt
Ekstra melk hvis den blir for tykk
Forvarm ovnen til 180 grader.
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt.
Ha i et og et egg og bland godt.
Tilsett det tørre og våte i to deler, halvt om halvt.
Ha røren oppi muffinsformer. (Bruk gjerne brett, da holder de formen bedre)
Bruk gjerne en is-skje, da får du likt oppi alle formene så alle blir likt stekt.
Stek i 20-25 min til de får en gylden farge.
Avkjøl.
Topping:
Pisk smør og melis, tilsett amarula, vanilje og eventuelt melk.
Smak til.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!