Bremykt Logo

Rart? Nei, egentlig ikke. Salt og søtt fungerer ganske bra sammen synes jeg. Prøv da vel!

Ingredienser

3-4 strimler bacon
3½ dl mel
2 ss bakepulver
Bittelitt salt
7 ss bremykt, mykt
1 dl brunt sukker
2 egg
2 dl naturell yoghurt
1½ dl lønnesirup
TOPPING
2 pk kremost
3½ dl melis
1 dl lønnesirup
Litt salt
Bacon

Fremgangsmåte

1. Stek bacon sprøtt, men ikke svidd. Knus opp i små biter i en skål.
2. Bland sammen mel, bakepulver og salt i en
bolle. Visp sammen bremykt og brunt sukker, tilsett
eggene. Rør inn yoghurt og lønnesirup.
4. Tilsett de tørre ingrediensene.
5. Fordel røren i muffinsformene, og sett i ovnen
på 175 grader til de er litt gylne. Stikk i den
ene cupcaken med en kniv, hvis det ikke er
deig på den så er de ferdige.
6. Kjøl ned på en rist.
TOPPINGEN
1. Visp sammen kremost og melis.
2. Vend inn lønnesirup, salt og noen få biter
bacon.
3. Pynt med knust bacon og gjerne noen dråper
lønnesirup.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!