Fantastisk gode og saftige muffins. Enkle og lage og du får brukt dine overmodne bananer.

Ingredienser

100 g smeltet Bremykt
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 g sukker
100 g hakkede mandler
3 egg
2 stk overmodne bananer
Så mye sjokolade i biter du ønsker :)

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 200'C og kle et muffinsbrett med papirformer (12 stk)
2. Mos bananene i en skål
3. Pisk sammen egg, sukker og vaniljesukker.
4. Rør inn hvetemel, bakepulver, bananene og sjokoladen.
5. Fordel røren i muffinsformene og strø over hakkede mandler.
6. Stekes i ca 15 min.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!