Fantastisk saftige og deilige blåbærmuffins. Det sprø smuldrelokket på toppen gjør dem uimotståelige.

Ingredienser

Ingredienser
250 g hvetemel
150 g sukker
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
En klype malt muskat
En klype salt
80 ml vegetabilsk olje
2 egg
80 ml melk
150 g friske blåbær
Sprø topping av smuldredeig
80 g sukker
50 g hvetemel
50 g smør
1 / 2 ts malt kanel

Fremgangsmåte

Bland mel, sukker og resten av det tørre.
Tilsett olje, melk og egg og bland godt sammen.
Fold i blåbærene.
Fyll muffinsformene to tredjedels fulle.
Ta omtrent en teskje med smuldredeig og form en flat kake som du legger på toppen av muffinsformen.
Stek på 200 grader i 25-30 minutter.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!