De ser gode ut. Som en slags konfekt muffins. Med en himmelsk smak , fylde og konsistens

Ingredienser

125 gram Bremykt
100 gram sukket
2 egg
140 gram hvetemel
1 teskje bakepulver
1 spiseskje pulverkaffe
100 gram mørk fi hakket sjokolade
Topping
Hell i 2 dl kremfløte fra kartongen.
1 teskje pulverkaffe.

Fremgangsmåte

Rør egg og sukker hvitt og kremaktig.
Tilsett Bredmykt, og rør inn.
Tilsett mel. Bakepulver, pulverkaffe og sjokolade, og rør sammen
Fordel deigen i muffinsformene.
Stek midt i ovnen på 200 grader og i ca 20 minutter.
Bruk en kakepinne, for å se om de er gjennomstekte. Hvis ikke,
må de stå 2 minutter til.
Ta ut og avkjøl.
Pisk krem av fløte og pulverkaffe og pynt muffinsene med dette.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!