Når du tar første biten bare smelter den i munnen og du får bare lyst på mer.

Ingredienser

Browniesmuffins:
2 store egg
2,5 dl sukker
2 ts vaniljeessens
4 ss kakao
0,5 ts bakepulver
2 dl hvetemel
100 g bremykt
Nugattikrem:
150 g bremykt
300 g melis
1 ts vaniljeessens
4 ss nugatti air

Fremgangsmåte

1. Pisk egg og sukker til tykk og luftig eggedosis.
2. Vend i vaniljeessens, kakao, bakepulver og mel og til slutt smeltet bremykt.
3. Ha papirform i muffins brett og fordel deigen i formene så de blir 2/3 fulle.
4. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 10 min. Avkjøl muffinsene helt i formen og gjerne i kjøleskapet i et par timer eller over natten.
5. Til nugattikremen piskes mykt bremykt sammen med melis og vaniljeessens.
6. Tilsett nugatti air litt og litt til du får ønsket brunfarge og smak.
7. Ha nugattikremen i en sprøyterommet og sprøyt vakre topper på hver muffins.
8. Så pyntet du de med det du måtte ønske til slutt.
Men muffinsene smaker selvsagt like nydelige uten.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!