Har du lyst på noe skikkelig godt, anbefaler vi cupcakes, små kaker i porsjonsform med nydelig frosting.

Ingredienser

(Ca.12 stk)
Cupcakes:
150 g romtemperert Bremykt
150 g sukker
1 stort egg
1 ts vaniljeessens
1 dl kulturmelk
1 ts bakepulver
¼ ts salt
130 g hvetemel
125 g friske bjørnebær (evt. 150 g frosne)
Ca. 12 muffinsformer
Melkesjokoladefrosting:
140 g Bremykt Original, litt romtemperert
350 g melis
200 g kremost, naturell
150 g melkesjokolade, smeltes over vannbad
Pynt:
Litt revet sjokolade

Fremgangsmåte

Cupcakes:
Sett stekeovnen på 160 °C.
Pisk smør og sukker til det er luftig og hvitt. Tilsett egg og pisk sammen.Tilsett vanilje og kulturmelk. Pisk raskt sammen. Bland sammen de tørre ingrediensene og vend inn i røra, sammen med bjørnebær. Fyll muffinsformene ¾ opp, stek på midterste rille ca. 25-30 minutter til de er gylne og gjennomstekt. Avkjøl på rist.
Melkesjokoladefrosting:
Pisk smør sammen med kremost, melis og vanilje til en luftig krem.
Tilsett lun melkesjokolade og pisk videre til du har en luftig krem som er fin å sprøyte. Fyll i en sprøytepose med stor stjernetyll. Hold posen ca. 5 cm over cupcakene, la frostingen dette ned ytterst på kaka, drei rundt og avslutt i midten. Pynt med litt revet sjokolade.
Tips:
Aller best resultat får du hvis du bruker muffinsbrett under steking. Sett muffinsformene i før du har i røre.