De beste høst-cupcakes fulle av krydder og gresskar. Supre for sesongen, og selvfølgelig også utenom! God på smak og likt av alle.
PUMPKIN CUPCAKES:
200 gram bremykt
3 dl sukker
4 egg (helst romtempererte)
5 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
3-4 dl kremfløte
0,5 ts kanel
0,25 ts muskatnøtt
3/4 kopp hermetisk gresskar
****
CREAM CHEESE FROSTING:
50 gram bremykt
100 gram philadelphia original
200 gram melis
1 dl kremfløte
1. Forvarm ovnen til 200*c.
2. Pisk smøret hvitt, og ha i sukker. Bland godt og ha i ett egg av gangen.
3. Sikt i det tørre og miks videre til røren eg godt blandet.
4. Ha i kremfløte og hermetisk gresskar. Pisk til røren blir tykk.
5. Fordel røren i former (24 store/vanlige eller 48 små cupcakes). Resultatet blir aller best om du steker dine cupcakes i cupcake-brett.
6. Stek i ovnen på 200*c til cupcakesene er gylne. Dette tar omtrent 12-15 minutter.
7. Avkjøl på rist.
****
Om du vil kan du toppe dem med cream cheese frosting når de er avkjølt.
1. Pisk smøret hvitt, og tilsett philadelphia og melis.
2. Ha i kremfløte og pisk kremen til den tykner litt. Bruk gjerne en sprøytepose for å få kremen fint på.
Jeg har valgt å pynte dem med blader av farget fondant.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!