En smaksopplevelse av spicy sjokolade med smak av kaffe og vanilje med hint av salt. Overraskelse med diverse bær…

Ingredienser

Bunn.
150 gr Bremykt smeltes og avkjøles.
3 egg og
225 gr. sukker piskes til eggedosis.
Bland sammen det tørre ;
1dl bakekakao
3 ts vaniljesukker
3 ts. natron
1 ts. bakepulver
3,5 dl hvetemel
1/2 ts salt
3/4-1 ts. kajennepepper.. …………….(blandes godt sammen !)
2,5 dl mørkeblå kulturmelk
(eller rømme). og
2ss vann
Bland alt forsiktig, men godt sammen…
Fylles i 24 muffinsformer
Midt i ovnen;
150 grader ca 20 min.
🌸Ikke stek for lenge.
Skal være litt myke i midten.
Press sammen en fordypning i midten av kakene med en
te-skje.
Fyll,smørkrem ;
100 gr. Bremykt
150 gr. melis
2 ts. vaniljesukker
Blandes godt sammen.
Tilsett så;
2 ss seter-rømme eller
(Philadelfiaost)
Fylles i fordypningene med en sprøytepose.
Topp dette med diverse
bær/frukt,feks ;
Blåbær
Bjørnebær
Jordbær
Bringebær
Rips
Granateple frø….
Kiwi
Mango
Her kan du bruke fantasien til spennende overraskelser!
🌸Du kan også bytte ut smørkremen med vanilje krem.
Håper de smaker og krydrer dagen din 🌸🌿
Jeg liker dem best litt romtempererte sammen med en god kopp kaffe☕️😋✨

Fremgangsmåte

MOKKAKREM TIL TOPPEN.
Bland sammen i mixer.;
100gr Bremykt (kaldt)
150 gr melis
3 ts vaniljesukker
1/4 ts salt.
Tilsett så:
1 eggeplomme.
Smelt sammen;
50 gr. mørk sjokolade og
4 ss smaksrik flytende kaffe,avkjøl litt.
Bland alt godt sammen og fyll i sprøytepose med stjerne-tipp.
Pynt de fylte muffinsene.
Toppes med hakkede pistasjnøtter og
høvlet hvit sjokolade

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!