Fantastiske sjokoladecupcakes med nydelig smørkrem på toppen. Nam

Ingredienser

16 cupcakes:
2 egg
2 dl sukker
3 dl glutenfri kakemiks
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
6 ss kakao
1 dl gryr (evt fløte)
50 Bremykt
Smørkrem
150 g mykt Bremykt
250 g melis
2 ts vaniljesukker
200 g romtemperert kremost

Fremgangsmåte

Cupcakes:
Sett stekeovnen på 225 grader, over- og undervarme.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland forsiktig inn de tørre ingrediensene vekselsesvis med fløten.
Smelt smøret og tilsett dette under omrøring.
Fordel røren i 16 muffinsformer og stek på 225 grader i 10-12 minutter.
Smørkrem:
Kjør smør, melis og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin til det er hvitt og luftig. Tilsett så kremost og pisk til det hele er godt blandet.
Bland inn den fargen du ønsker på kremen og ha kremen oppi en sprøytepose.
Vent med å ta på smørkremen til muffinsene er romtemperert.
NYT.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!