Superflotte muffins, veldig saftige og gode . «Hemmeligheten» ligger i å piske en luftig og god eggedosis. Du kan fint bake disse med glutenfritt mel.

Ingredienser

60 gr smeltet Bremykt
250 g gresskarpure
2 store egg
50 ml melk
100 g brunt sukker
1/4 ts ingefær
1/2 ts kanel
1/4 ts kardemomme
1 ts bakepulver
280 g hvetemel
1 ss citron zest
1 ts bakepulver
3 ss sjokolade knapper

Fremgangsmåte

Bruk kjøkkenmaskin. Ha først i egg og sukker. Piskes til eggedosis. Hell oppi smør og melk . Sikt sammen mel, bakepulver og krydder. Rør til en jevn deig. Vend i gresskarpure og sjokolade knapper.
Ha papirformer i muffinsbrett og fordel deigen i formene (3/4) . Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min.
Avkjøl.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!