Deilige muffins med lite sukker og grovt mel. Perfekt niste på tur. Kan fryses. Er også gode som kveldsmat, eller til Tea time.
2 dl grovt mel( jeg bruker grovbakst)
1,5 dl hvetemel
0,5 dl havregryn
2 ts bakepulver
5ss sukker
1 egg
5ss flytende Bremykt
6 ss kaldt vann
3 modne mosede bananer
1) sett på stekeovnen på 200grader
2) mos bananene på en tallerken med en gaffel
3) bland mel, havregryn, sukker og bakepulver i en bolle
4) rør inn egget
5) tilsett Bremykt og vann, og rør godt sammen
6) bland inn bananene
7) bruk en spiseskje og pytt deig i 12 muffinsformer
8) stekes i ca 12-15 minutter til de er gyldne og deigen slipper.
Avkjøles i 15 minutter
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!