Super myke og saftige cupcakes,med en kremost krem som smelter på tunga

Ingredienser

Ca 30 cupcakes:
3 dl sukker
3 egg
2 dl olje
3 1/2 dl hvetemel
1 ts natron
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
350g revet gulrot
KREMOSFROSTING:
200g bremykt smør(romtemperert)
400g naturellkremost (romtemperert)
Ca 200g melis
1 vaniljestang
2ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Pisk sukker, egg, og olje til massen blir lys og tykk.

Bland inn mel, natron, bakepulver, kanel og kardemomme.

Ha i tilslutt revet gulrot.

Fordeles i cupcakesformer og stekes på 175grader i ca 10 minutter.

KREMOSTFROSTING:
Pisk smør, frøene fra vaniljestangen, vaniljesukker og litt av melisen i et par minutter.

Tilsett kremosten og resten av melisen og pisk til du får en fluffy og klumpfri krem.

TIPS:
Tilsett litt og litt melis av gangen og smak, da får du den akkurat så søt som du selv ønsker.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!