Verdens beste og saftigste gulrotcupcakes med frisk ostekrem

Ingredienser

Gulrotkake
6 egg
3,75 dl brunt sukker
5 dl hvetemel
3 ts kanel
1/2 ts allehånde
1/2 ts malt anis
1 ts kardemomme
3 ts natron
1,5 dl nøytral olje
6 dl revne gulrøtter (helst økologiske)
2 ts vaniljesukker m ekte vanilije
Ostekrem
200g bremyk
250 g naturell philadelphiaost
2 ts vaniljesukker m ekte vanilje
1/2 ts sitronsaft
500 g melis

Fremgangsmåte

Gulrot cupcakes
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland alt det tørre sammen. Tilsett det tørre og oljen vekselsvis i eggedosisen.
Tilsett deretter gulrøtter og bland godt inn i røren.
Fyll formene ca 2/3 fulle, stek på 175 grader i ca 16 min.
Avkjøl.
Ostekrem
Rør temperert bremyk, ost, vaniljesukker og sitron litt sammen før du tilsetter melisen. Pisk til luftig og klumpefri krem.
Når cupcakes er avkjølte kan du sprøyte kremen på og evt pynte de med strøssel e.l.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!