Fantastisk gode muffins med tropisk inspirasjon med lime, hvit sjokolade og kokos

Ingredienser

Muffinsdeig:
200 g Bremykt steke og bake
3 dl sukker
4 egg
5 dl hvete
1 ½ tsk. bakepulver
4 dl Kokosmelk
Revet lime skall av en hel lime
Saften fra en lime
2 msk. Vanilla Extract ( eller vaniljedroper)
Hvit sjokolade og vanilje krem:
230 gr. myk Bremykt steke og bake
4 dl. Melis
200 gr. Hvítt sjokolade
2 tsk. Vanilje ekstrakt (eller vaniljedroper)
Pynt:
Kokosmasse
Lime

Fremgangsmåte

Muffins:
Sett ovnen på 200°C. Rør Bremykt steke og bake og sukker godt sammen og tilsett egg, en omgangen (best er å røre hver egg i 2 min før du tilsetter neste egg). Bland hvete og bakepulver sammen i en annen bolle og sil blandingen samen tre til fem ganger. Bland hvete og kokosmelk sammen med smør-sukker blandingen, litt smått og smått. Legg til vanilje ekstrakt, lime saften og lime skallet helt til slutt.
Del deigen i ca 22 muffinsform og bak i 20 min.
Hvit sjokolade-vaniljekrem:
Melis og Bremykt steke og bake skal blandes godt i noen minutter. Sjokoladen smeltes over vannbad også kjølt ned en liten stund. Sjokolade og vanilje ekstrakt er så lagt til til blandingen og mikset godt sammen i 3-4 minutter.
Om dere ønsker en annen farge kan konditorfarge blandes ved kremen.
Når muffinsen er bakt og kjølt ned smøres kremen pent på også strøs kokosmasse over kremen også kan man skjære Lime for pynt på toppen.
Spis og nyt :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!