Kjempe luftige, deilige smultring- eller churrosmuffins med sjokoladebiter, dyppet i bremykt og en sukker og kanel blanding.
3,75 dl siktet hvetemel
1,5ts bakepulver
Noen dryss kanel
1,8 dl sukker
1ts vaniljesukker
100gr sjokoladeknapper eller hakket kokesjokolade
1,8dl melk
1,25 dl smeltet bremykt
Ha i minimuffinsformer og stek på 175grader i ca 15 min til de får lett brun farge.
Ha en skål med 1,5dl smeltet bremykt og en skål med en blanding av 1,25dl sukker og 1,5ts kanel klar når muffinsene er ferdig stekt.
Dypp muffinsene i bremykt og så i sukker og kanelblandingen. Avkjøl og nyt.
Se selve oppskriften.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!