melk og egg fri topping til muffins/ cupcake

Ingredienser

alpro soya vispbar (kremfløte erstatter) Ca. 2 spiseskjeer
Tofutti creamy smooth original (smøreost erstatter) 150 g
Soft flora special 100 g
Melis 250 g
Vanilje smak 1 ts eller smakes til
Eventuelt farge

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og vips til den får en tykk og luftig konsistens.
Om du bruker flytende smak og farge er det viktig at du tilsetter dette i starten for å blande inn vesken med melisen. Om du bruker pulverbasert kan det tilsettes senere, men om du rører med skje for å blande det inn vil det ødelegge konsistensen.
Legg merke til at det kan være stor forskjell fra merke til merke på smakstilsetning, i denne oppskriften er det brukt idun mors hjemmelagde essens.
Ekte vanilje har mye sterkere smak enn vanilje essens, så om du bruker dette vær forsiktig og smak deg frem.
Putt toppingen i en liten plastpose og klipp av i hjørnet, har du mønster topper så putt disse i posen først og klipp til så de sitter godt.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!