Noe å feire på tampen av sommerferien? Her er oppskrift på minimuffins med vaniljesmak og sjokolade.

Ingredienser

(Ca. 35 stk)
100 g Bremykt Original
2 egg
2 dl sukker
180 g hvetemel
1 ½ ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl fløte
50 g lys eller mørk kokesjokolade
Pynt:
Melisglasur, melis og vann blandet til tykk glasur
Kakestrøssel eller smågodt
Friske bær

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Smelt Bremykt og avkjøl litt.
Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Bland inn vekselsvis det tørre og det våte, vend inn revet sjokolade tilslutt.
Fyll røra i små muffinsformer, stek på midterste rille 8 -10 minutter til muffinsene akkurat er gjennomstekt. Avkjøl.
Pynt med melisglasur og din favoritt pynt, enten det er kakestrøssel, friske bær eller noe digg fra smågodthylla.