Enkle og kjappe å lage, ikke altfor søte og perfekt høstkos til en god kopp te!🍂

Ingredienser

2 egg
50g melis (pluss et lite dryss på toppen når muffinsen skal serveres)
300g siktet hvetemel
1ts bakepulver
1/ts natron
100g smeltet Bremykt
1,5 dl melk
150g revet marsipan
150g moltesyltetøy
Til å strø på toppen før steking : Mandelflak (aller helst Honning-glaserte mandler fra Sørlandschips) og litt perlesukker (gjerne brunt).

Fremgangsmåte

Pisk eggedosis av egg og melis, tilsett alt det andre og bland det sammen til en tykk røre. Fordel i 12 muffinsformer (helst støttet opp i et muffins-stekebrett). Dryss med litt mandelflak og perlesukker.
Stekes midt i ovnen i 25-30 minutter på 190°C. Avkjøles litt på rist og drysses eventuelt med litt melis før servering.
:-)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!