Mørke lange kvelder krever et lite lyspunkt og hva er vel bedre enn sjokolade på sjokolade?

Ingredienser

(Ca. 15-20 stk)
Sjokolademuffins:
225 g Bremykt Original, romtemperert
100 g rørsukker
150 g sukker
2 store egg
280 g hvetemel
6 ss bakekakao
2 ts bakepulver
150 g rømme, romtemperert
Ca. 1 dl lunken kaffe
Sjokoladesmørkrem:
225 g Bremykt Original, romtemperert
250 g melis
200 g mørk kokesjokolade, smeltet
Ca. 50 g bakekakao
Litt høvlet hvit sjokolade til pynt

Fremgangsmåte

Sjokolademuffins:
Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Sett muffinsformer (gjerne litt store) i ett muffinsbrett.
Pisk Bremykt og sukker luftig, tilsett ett og ett egg, visp videre til massen er lys og luftig. Tilsett vekselsvis de tørre ingrediensene og rømme. Ha i varm kaffe og pisk videre til røra er glatt og fin.
Fyll muffinsformene ¾ fulle og stek de på midterste rille 15-20 minutter. Avkjøl på rist.
Sjokoladesmørkrem:
Pisk Bremykt og melis til det er luftig. Ha i kakao, pisk litt videre og ha i smeltet sjokolade i en tynn stråle. Pisk videre til kremen er luftig.
Ha smørkremen i en sprøytepose med stjernetipp og sprøyt et fint mønster.
Pynt gjerne med litt hvit sjokolade.
Tips:
Muffinsene er fine å fryse (da uten krem).