Vanlig muffins med en herlig kremost krem. Hemmligheten er noen få romdråper i kremer og det smaker himmelsk og smelter på tungen

Ingredienser

Muffins/cupcakes
3 egg
100 gram sukker
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
150 gram bremykt
2 dl melk
250 gram mel
Smørkrem:
I pakke kremost naturel fra tine
1-2 ts vaniljesukker
60 gram smør ( romtemperert er lettes å jobbe med)
Ca 6 dl melis
Også tilsetter jeg noen room dråper. Da blir den perfekt

Fremgangsmåte

Nr 1: Pisk egg og sukker
Nr2: Smelt smør og la avkjøle litt
Nr3: Ha i all veske og alt det tørre til sist
Bruk gjerne håndmikser.
Stekes midt i ovn på 200 grader i 8 -12 min. (Kommer ann på ovnen )
Smørkrem:
Bland kremost og romtemperert smør med en håndmikser/bakemaskin
Ha i melis og vaniljesukker, og noen romdråper til sist.
Pynt muffinsen etter eget ønske
Jeg pleier å leke meg litt med farger og trikse og mikse litt. Her er det bare å bruke fantasien.
Disse kan selvfølgelig bakes med bremykt smør.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!