Himmelsk god og saftig muffins som smelter i munnen. Deilig smaksopplevelse av surt og søtt . Syrlige bær sammen med sjokolade gir en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Ingredienser

Rips sjokolademuffins:
120 gram Mel
150 gram Sukker
2 ts Bakepulver
60 gram Bremykt
120 ml Melk
1 stort Egg
1 ts Vannilieessens
6 ts Rips
30 gram Kakao
30 gram mørk Kokesjokolade
Ripstopping:
150 gram Bremykt
120 gram Mandarinsmøreost
1 ts Vannillieessens
400 gram Melis
4 ss Rips

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 170 grader.
2. Finn frem alle ingredienser.
3. Bland mel, sukker, kakao og bakepulver i en bolle.
4. Smuldre i mykt smør til du oppnår en sandaktig konsistens.
5. Visp sammen melk, vannillieessens og egg og bland dette med det tørre.
6. Pisk deigen sammen til du får en jevn røre. Ha i hakket kokesjokolade.
7. Fordel røren i 6 store muffinsformer. Legg 1 ts rips på toppen av hver muffins og stek de midt i ovnen i 20 - 25 minutter.
Ripstopping:
Pisk mykt smør, kakao, vannilieessens, mandarinost sammen. Ha i melis til du oppnår ønsket konsistens. Ha i 4 ss rips og rør alt sammen.
Del de avkjølte muffinsene i to og legg på ripstopping i midten og på toppen. Strø over litt hakket kokesjokolade og melis før servering

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!