luftige - og saftige - sjokolademuffins med frisk og syrlig ostekrem og deilige bær. Perfekt til høytid og fest!

Ingredienser

125 g Bremykt bake og steke smør
1 dl vann
4 egg
4 ss kakao
2 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
250 g sukker
150 g hvetemel
--
ostekrem:
1 pk melis
1 pk family philidelfia ost
--

Fremgangsmåte

smelt smøret i en kjele. Tilsett vann, vaniljesukker og kakao. Overfør røren til en bakebolle, og tilsett 4 eggeplommer. Visp med elektrisk visper. Bland inn sukker, mel og bakepulver. Rør deigen jevn og fin uten klumper. Pisk eggehvitene til hvitt skum, og vend inn i deigen til slutt.
Hell røren ca 2/3-deler i store muffinsformer. Stek nederst i ovnen ved 175 grader i ca 20-30 minutter. Følg med! Muffinsene skal taes ut når kjernen fremdeles er litt bløt og henger igjen på knivspissen/fyrstikken du bruker til å sjekke med.
Ostekremen lages enkelt ved å blande en hel pakke melis med en hel pakke philidefiaost. Pynt med friske bær! :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!