Kjempegod sjokoladecupcakes med luftig, god cream cheese frosting.

Ingredienser

Ca 12 cupcakes:
4 dl sukker
250 gr Bremykt Steke og Bake
4 egg
2 dl melk
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 ss bakekakao
Frosting:
125 gr Bremykt Steke og Bake
125 gr Philadelphia Original
250 gr melis
1 ts vaniljeessens

Fremgangsmåte

Cupcakes:
1. Sett stekeovnen på 175°C.
2. Hell romtemperert Bremykt Steke og Bake og sukker i en bolle og pisk til det blir hvitt og luftig.
3. Tilsett vekselvis det tørre(mel, vaniljesukker, bakepulver, bakekakao) og det våte(melk og egg) inn i røren.
4. Fyll formene 2/3 fulle og stek i 20-25 minutter. Lager du mini-cupcakes stekes de i 15-20 minutter.
5. Avkjøl på rist til de er helt kalde.
Frosting:
1. Bland sammen romtemperert Bremykt Steke og Bake, og romtemperert kremost.
2. Blad gradvis inn melis og vaniljeessens.
3. Om ønskelig kan du ha i sjokolade, eller som jeg gjorde, tok litt konditorfarge i.
4. Ta frostingen i en sprøytepose og dekorer den avkjølte cupcaken etter eget ønske.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!