Nydelige sjokolademuffins som nesten lager seg selv.

Ingredienser

2 egg
2 dl sukker
100 g Bremykt steke og bake
1,5 dl melk
4 dl mel
2 ts bakepulver
0,5 dl kakao

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 200 grader.
2. Pisk sammen egg og sukker til eggedosis.
3. Smelt smøret, hell melken over i det smeltede smøret, og ha dette i eggedosisen
4. Bland sammen mel, bakepulver, og kakao, og ha dette over i røren.
5. Ha røren i muffinsformer og stek de midt i ovnen i ca. 10 min.
Disse muffinsene er gode for seg selv, men kan også godt pyntes med en enkel melisglasur eller en smørkremglasur med kakao i, slik som på bildet.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!