Kjempegode muffinser med fruktbiter karamell og sjokolade i midten og deilig sjokoladeglasur over. Deilig Lørdagskos

Ingredienser

200 g Bremykt steke og bake
2 dl Sukker
4 Egg
2 dl Melk
5 dl Mel
2 ts (Toppa) Bakepulver
2 ss Kakao
1 pose melkesjokoladepletter
1 pose Sunsweet fruktmix
1 pose Smørbukk orginal karamell
Topping
50g Brelett steke og bake
100g Mørk Kokesjokolade
1 egg
1 pakke Melis
1 pakke Mokkabønner
200 grader midt i ovnen (små 18 min Store 25 min)

Fremgangsmåte

Anbefaler bruk av feks Kenwood til denne oppskriften.
* Rør Sukker og smør hvitt
* Tilsett 1 og 1 egg om gangen og rør innimellom
* Tilsett vekselvis sikta hvetemel (+bakepulver og kakao) og melk under omrøring
* Ha i fruktmixen, sjokoladeplettene og 10 smørbukkbiter (delt i 6) i røren og rør godt...
* Putt 1/4 smørbukkbit på toppen av hver muffins før steking
Topping:
* Smelt smør og sjokolade på svak varme i en kasserolle
* Rør inn så mye melis som du greier før det blir så hardt at du ikke klarer å røre mer
* Ha i 1 egg og rør godt
* Ha i evt mer melis til den blir rett konsistens.. Veldig tykk er å foretrekke
Ha på topping på de avkjølte muffinsene med en sprøytepose og avslutt med å legge 1 mokkabønne (Evt flere) på hver muffins.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!