Nydelig smak av apelsin og mandel.
appelsinsmak 🍊
2 egg
150 g mel
100 g bremykt smør
Appelsinjuice, 70 ml
Sukker, 100 g
1 ts bakepulver
Mandelessens, 3 dråper
Pisk eggene med sukker og strø over mel og tilsett mykt smør, hell saften av apelsin, få rømme tykk deig og stek i silikonformer i ca 15-20 minutter. Pynt melis. Mengde 8 enheter ❤️
Pisk eggene med sukker og strø over mel, bakepulver og tilsett mykt smør, hell saften, få rømme tykk deig og stek i silikonformer i ca 15-20 minutter. Mengde 8 enheter ❤️
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!