Brownie, snickers,karamell og salte peanøtter. Alt i en liten kake

Ingredienser

24 mini/12 vanlige
100 g mørk kokesjokolade
170 g smør eller margarin
3 dl sukker
3 egg
1 ts vanilje extract eller vaniljesukker
1/4 ts salt
2 1/2 dl hvetemel
1 dobbel snickers sjokolade
Karamell topping
12 stk smørbukk karameller (vanlige i sølvpapir)
1 ss kremfløte
1 dl salte peanøtter

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 grader
Dette blir enten 24 minimuffins eller 12 vanlige muffins.
Legg papirformer i en teflon eller silikon muffinsform.
Del Snickers sjokoladen i 12/24 biter og legg i frysern i 15 min.
Smelt smøret i en liten kjele. Hakk sjokoladen grovt og legg i det smeltede smøret.
Rør til sjokoladen er smeltet. Hell blandingen i en bakebolle. Ha i sukker og rør godt.
Hell så i vaniljesukker/extract, salt og eggene, ett av gangen.
Sikt inn hvetemelet i ett par omganger og rør til det akkurat er blandet inn i røren.
Bruker du minimuffins former, skje i ca 2 ts røre i hver form.( skal bli nesten full)
I de store (vanlige former) fyller du 3/4 full.
Ta frem Snickers sjokoladen og dytt en bit i hver muffinsform.
Det gjør ingenting om du ikke får dekket dem helt med røre.
Stek midt i ovnen. Ca 10-12 min for minimuffins og 15-16 min for vanlige muffins.
De skal ikke være helt gjennomstekte.
La dem avkjøles i formen og når de er kalde ha dem over på en rist.
Karamell toppingen
Ta papiret av karamellene og legg dem i en skål som tåler mikro ovn. Hell på 1 ss kremfløte.
Kjør på halv varme i mikro ovnen, 20 sekunders intervaller, rør mellom hver gang, til karamellene
har smeltet og er flytende.
Legg noen salte peanøtter på hver muffins og hell karamell over.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!