Dette er en muffins oppskrift som gir 30-40 saftige gode cupcakes, med et syrlig, men søtt kremost fyll med jordbær.
Muffins
200g. Bremykt
4dl. melk
4 egg
500g. sukker
400g. hvetemel
2ts. bakepulver
1ts. vaniljesukker
1 strøken ts. hornsalt
Jordbær kremost fyll
200g. kremost naturell (jeg bruker Philadelphia)
100g. Bremykt
5dl. melis
1ss. vaniljesukker
1-2 kurver med jordbær (spørs hvor mye du vill pynte)
Muffins
Sett på ovnen på 200°C over og undervarme.
Ha Bremykt og melk i en kjele og varm til Bremykten har smeltet, og la det kjøle seg litt ned.
Bland de tørre ingrediensene, ha i den avkjølte melkedbalndingen og miks til en jevn røre.
Fordel røren i muffinsformer (fyll de ca. halvfulle) stekes midt i ovnen i ca 12-15 min.(spørs litt på ovnen)
Sjekk med en kniv eller pinne om de er ferdige.
La kjøle ned på en rist.
Jordbær kremost fyll
Romtemperer Bremykt og kremost.
Miks alt sammen, forsiktig i starten så du ikke får melis over hele kjøkenet.
Del ca. 10-15 jordbær i mindre biter.
Hvis du skal bruke sprøytepose for å pynte cupcakesne, sørg for at bitene er små nok til å gå gjennom sprøyte tippen.
Vend jordbær bitene inn i fyllet.
Ha så mye fyll du vill på cupcakesne, stik et jordbær i for ekstra pynt.
Nyt.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!