Muffins er veldig myke og saftige. I kombinasjon med hvitsjokolade kremen smeltes de i munnen din.
1 yoghurt kopp = 200 ml
Ingredienser til muffins:
- 1 yoghurt kopp sukker
- 2 yoghurt kopp havremel
- 1 yoghurt kopp Alpro Soya yoghurt natural
- 1/2 yoghurt kopp smeltet Bremykt smør original
- 12 g bake pulver
- 12 g vanilje sukker
- 2 egg
- 1 stor gulrot
Ingredienser til krem:
- 250g mascarpone
- 150 ml krem fløte
- 1 full skje av smeltet hvit sjokolade
Dekorasjon:
- sprinkles
1. Muffinsene
Bland sammen: havremel, sukker, yoghurt, bake pulver, vanilje sukker, egg og smeltet smør. Til slutt tilsett hakket gulrot.
Fordel røren i muffinsformene og stek på 200°C i 20 minutter.
Avkjøl muffinsene.
2. Hvitsjokolade krem
Alle ingrediensene må være kalde. Bland alle sammen og deretter avkjøle i kjølesakpet.
3. Ha den hvitsjokolade krem i en sprøytepose og sprøyt på hver av de kalde muffinsene.
4. Pynt muffinsene med sprinkles.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!