Små hender bare elsker disse sjokolade sukker krem fylt paier !! Whoopie !!
2 kopper mel
1 ts natron
1/4 ts salt
1/3 kopp kakaopulver
3/4 kopp sukker
1 egg
1/2 kopp Bremykt Steke og Bake
1 ts vaniljeekstrakt
3/4 kopp melk
Fyllet
1/2 kopp melk
2 1/2 ss hvetemel
1/2 kopp Bremykt Steke og Bake
1/2 kopp melis
1 ss vaniljeekstrakt
Forvarm ovnen til 175' C. Legg bakepapir på stekeplate. Sikt sammen de 2 kopper hvetemel, bakepulver, 1/4 ts salt, kakao og 3/4 kopp sukker. Sett til side.
I en mellomstor bolle rør sammen egg, olje, 1 ts vanilje og 3/4 kopp melk til godt blandet. Gradvis rør inn siktet tørre ingrediensene. Innom oss på den ferdig preparerte bakepapir.
Stek i 10 til 12 minutter i forvarmet ovn, til firmaet. Avkjøl på stekeplate i 5 minutter før du tar til å avkjøle helt.
For å gjøre fyllet: I en mellomstor kjele, visp sammen 1/2 kopp melk og 2 1/2 ss mel. Stek over middels høy varme under omrøring til den er tykk. Fjern fra varmen satt til side for å avkjøle. I en mellomstor bolle, slå sammen bremykt, 1/2 kopp melis og 1 ss vanilje. Rør inn kokte melkeblandingen og slå i ytterligere 10 minutter, til virkelig luftig. Pålegg mellom to whoopies.
Jeg har også gjort noen muffins variant.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!