Bremykt Logo

Verdens beste Eplekake som er lett å lage og smaker nydelig.

Ingredienser

6 egg
6 dl sukker
300 gr Bremykt
3 dl melk
9 dl mel
4 ts bakepulver
6-7 syrlige epler i båter
2 pk piano Vaniljekrem
Sukker og kanel til pynt

Fremgangsmåte

Pisk eggedosis, smelt og avkjøl Bremykt . Bland det tørre, og bland det i røren sammen med Bremykt og melk. Fordel deigen i langpannen med et lag over med vaniljekrem. Skrell eplene og del dem opp i skiver. Stikk dem ned i deigen på toppen av kaken. Dryss over sukker og kanel.
Stekes i smurt og strødd stor langpanne, 175 grader i ca. 45 minutter, nederste rille.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!