Eplekake med eplebiter i 😍

Veldig saftig siden det er eplebiter i deigen og pyntet med opp pĂĽ.

Image
Kristel Nordgren

Ingredienser

150 gram Bremykt
250 gram sukker
3 egg
250 gram hvetemel
1 ts bakepulver
4-5 epler
3 ts kanel
5 ts sukker

FremgangsmĂĽte

1. Bremykt smør og sukker piskes hvitt.
2. Tilsett deretter egg, hvetemel, bakepulver og eplebiter.
3. Hel i form ĂĽ pynt med epleskiver, kanel og sukker.
4. Stekes midt i ovnen på 180•C i 1 time

Eplekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett ü jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende