Saftig og smakfull eplekake med høstens nyplukkede epler.

Ingredienser

3 egg
2 dl sukker
150 gr smeltet, avkjølt Bremykt Steke og Bake
2 dl hvetemel
Litt bakepulver
Evnt litt vaniljesukker
4-5 epler
Kanel

Fremgangsmåte

1.Pisk egg og sukker til eggedosis
2.Ha i smeltet avkjølt smør
3.Rør inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker
4.Hell deigen i smurt rund springform, 24/26 cm, eller liten skuffeform.
5.Strø på kanel
6.Eplene skjæres i skiver, eventuelt skrelles.
7.Eplebitene settes ned i deigen.
8.Stekes midt i ovnen ved 175 grader i 30-40 min.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!